Door: Jaap van Till
Als lid van de Raad van Commissarissen van NDIX en met zijn jarenlange ervaring op het gebied van ICT zal Jaap van Till dit tweedaagse evenement waardig afsluiten.

Door: Ian Kennedy.
Kennis is niet meer onderscheidend en je eigen skills zijn niet meer toonaangevend voor je succes. Om verder te komen is samenwerking essentieel. Veel IT data zit in de silo van één aanbieder.
Wat zijn daar de risico’s van en hoe doorbreek je dat? Speakup neemt je graag mee in de veranderende wereld om ons heen. Als samenwerkingspartner kan Speakup jouw IT landschap helpen managen.

Vol trots presenteren wij INN´twente uitgave nr.7 in De Grolsch Veste te Enschede, tijdens het ICT² event van NDIX. Het is een prachtige uitgave geworden. U bent van harte uitgenodigd hierbij met uw relaties aanwezig te zijn. Aansluitend is er een borrel met een hapje en een drankje en kunt u meeswingen op de “Relight my fiber” discoshow met dj Gerard Ekdom. Bekijk hier de uitnodiging voor de release van INN’Twente

De eerste dag van ICT² wordt afgesloten met een spetterend feest: “Relight my Fiber”. Vanaf 20:00 uur zorgt DJ Gerard Ekdom ervoor dat de voetjes van de vloer kunnen! Dat wil je niet missen!