Organisatie

NDIX
NDIX is initiatiefnemer van ICT² (spreek uit als ICT Square). NDIX organiseert elke 2 jaar de “NDIX Relatiedag” voor haar klanten, dit jaar is deze dag omgezet naar het nieuwe event ICT Square.  Met ICT Square willen we het bedrijfsleven, instellingen, gemeente en onderwijsinstellingen inspireren en met elkaar verbinden. De exponentiële groei in digitalisering biedt uitdagingen voor iedereen in alle branches. Wij geloven in het samenbrengen van partijen en het delen van kennis om samen de beste oplossing te vinden.  
Tijdens het evenement zullen diverse sprekers inhoudelijk ingaan op het thema van dit jaar: security.  Naast demonstraties van innovaties uit de regio zijn ook Duitse bedrijven en sprekers aanwezig.  Ook laten we de NDIX-marktplaats offline zien en hebben we landelijk bedrijven, regionale onderwijsinstellingen en regionale overheden uitgenodigd om deel te nemen aan het programma. Een interessante mix van sprekers, workshops en activiteiten.

Voor meer info of vragen over ICT² kan je terecht bij het organisatieteam: marketing@ndix.net

 

ROC van Twente
Het ROC van Twente biedt middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie in de regio Twente. “Bij ons kun je kiezen uit zo’n 300 mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4. Die kun je volgen op een van onze hoofdlocaties in Almelo, Hengelo of Enschede of op locaties in de omliggende dorpen. Onderwijs op meerdere plekken dus.” Tijdens ICT² laat het  ROC zien aan het bedrijfsleven/MKB waarvoor de studenten worden opgeleid en wat ze in de praktijk voor het bedrijfsleven kunnen betekenen. 

Saxion
Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). In Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. “Samen met bedrijven en instellingen wordt door onze lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Daarnaast heeft onze Parttime School een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.” 

Universiteit Twente
De Universiteit Twente is een multiculturele community van getalenteerde, ambitieuze mensen die studenten, wetenschappers en docenten uit alle windrichtingen de best mogelijke leer-, werk- en leefomgeving biedt. “Zoals onze innovatieve, bruisende campus met state-of-the-art faciliteiten die we inzetten om grensverleggend complexe problemen op te lossen.” De universiteit biedt verschillende presentaties aan op het gebied van security.

ICT² is een initiatief van:

Deelnemer aan het programma worden

Wilt u een inhoudelijke bijdrage leveren aan het programma, een workshop aanbieden of sponsor worden?
Dat kan! Neem contact op via marketing@ndix.net om de mogelijkheden te bespreken.

  • Nederlands
  • Duits
  • Engels