Organisatie

NDIX
NDIX is initiatiefnemer van ICT². NDIX organiseert elke 2 jaar de “Relatiedag”, dit jaar is deze dag geupgrade naar een 2-daags event waar we ruim 1000 bezoekers willen verwelkomen. 
NDIX voorziet bedrijven en instellingen in alle sectoren van veilige en betrouwbare connectiviteit door middel van een open digitale marktplaats. Op onze digitale marktplaats bieden ICT bedrijven hun diensten aan en aan de andere kant kunnen bedrijven en instellingen die een aansluiting hebben op ons open netwerk de ICT-diensten van de verschillende bedrijven naar keuze afnemen. Tijdens het evenement laten we de marktplaats offline zien en hebben we landelijk bedrijven, regionale onderwijsinstellingen en regionale overheden uitgenodigd om deel te nemen aan het programma. Een interessante mix van sprekers, workshops en activiteiten dus veel keuze voor iedereen. Meer info of vragen over ICT² kunnen gemaild worden naar het organisatieteam: marketing@ndix.net

Gemeente Enschede
Enschede, de thuisstad van NDIX, is met 158.000 inwoners het grootstedelijk hart van Oost-Nederland. Het is een ondernemende en tolerante leefstad met ruim 150 nationaliteiten, aan de grens van Nederland en Duitsland. De Gemeente Enschede presenteert tijdens ICT² het I-Sociaal project: “Gemeenten en zorgaanbieders werken samen om vermijdbare administratieve lasten in het sociaal domein structureel terug te dringen.”

ROC van Twente
Het ROC van Twente biedt middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie in de regio Twente. “Bij ons kun je kiezen uit zo’n 300 mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4. Die kun je volgen op een van onze hoofdlocaties in Almelo, Hengelo of Enschede of op locaties in de omliggende dorpen. Onderwijs op meerdere plekken dus.” Tijdens ICT² doen o.a. de colleges ICT en transport en logistiek actief mee door verschillende workshops en presentaties te verzorgen.

Saxion
Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). In Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. “Samen met bedrijven en instellingen wordt door onze lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Daarnaast heeft onze Parttime School een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.” Saxion organiseert o.a. een symposium “participatie in de digitale samenleving” tijdens ICT².

Universiteit Twente
De Universiteit Twente is een multiculturele community van getalenteerde, ambitieuze mensen die studenten, wetenschappers en docenten uit alle windrichtingen de best mogelijke leer-, werk- en leefomgeving biedt. “Zoals onze innovatieve, bruisende campus met state-of-the-art faciliteiten die we inzetten om grensverleggend complexe problemen op te lossen.” De universiteit biedt o.a. verschillende presentaties aan op het gebied van security.

ICT² is een initiatief van:

Deelnemer aan het programma worden

Wilt u een inhoudelijke bijdrage leveren aan het programma, een workshop aanbieden of sponsor worden?
Dat kan! Neem contact op via marketing@ndix.net om de mogelijkheden te bespreken.

  • Nederlands
  • Duits
  • Engels